Quatre principis de la gestió de la qualitat

Una gestió empresarial basada en principis de qualitat repercutirà positivament en la nostra empresa, contribuint al seu creixement i a la seva consolidació.

El principi d’orientació al client implica posar-nos permanentment en la pell dels nostres clients, actitud que ens ajudarà a detectar i satisfer les seves necessitats.

El principi de lideratge suposa implantar activitats de planificació, anàlisi, prevenció, millora i seguiment de la qualitat en el marc dels plans estratègic i de negoci, creant un esperit de millora qualitativa.

Respecte al principi de compromís amb les persones, afecta el personal de l’empresa i implica el coneixement de les seves competències i responsabilitats, així com l’ús de les seves habilitats en benefici de l’organització.

Un darrer principi, el d’enfocament a processos, contribueix a aconseguir de forma eficaç els resultats esperats, estalviant temps i recursos.

L’adopció d’aquests principis resulta clau, doncs, per a la millora general i continuada de qualsevol organització. A la Cambra de Barcelona atenem consultes sobre la norma ISO 9001 i altres estàndards de qualitat, i posem a la teva disposició un servei de certificació de la qualitat. Informa’t sobre les condicions i els beneficis de Cambra Certifica.