Networking, visibilitat i serveis, per arribar més lluny

Club Cambra és una plataforma de negoci adreçada a empreses. Basada en el concepte "doing business", promou serveis a les empreses i ofereix recursos de visibilitat i networking. Poden pertànyer al Club Cambra totes les empreses nacionals o estrangeres, siguin individuals o societàries.

La condició de Soci Business atorga uns avantatges exclusius al seu titular (empresa o autònom) relacionats amb networking, amb visibilitat i amb descomptes en serveis. En el cas que el titular sigui una empresa, també avantatges exclusius per a la persona designada en el carnet.

La modalitat de Soci Business de Club Cambra comporta el pagament d'una quota anual.

Aquesta modalitat de soci s'identifica mitjançant un carnet de color gris plata, en què figuren el nom de l'empresa, el número de soci, el nom i cognoms d'una persona de contacte i la data de caducitat del carnet.

Tots els beneficis que comporta la pertinença al Club Cambra, així com el seu àmbit territorial de prestació, es poden consultar a www.clubcambra.com.

A qui va adreçat?
Àrea empresarial
  • RDI
  • Producció i logística
  • RRHH
  • Econòmico-Financera
  • Comercial i Màrqueting
  • Direcció general i Gerència
Preu
  • 360 euros
Informació Tècnica
Els Socis Business poden sol·licitar el segell distintiu “Club Cambra Membership” per aplicar-lo als materials de comunicació de la seva empresa. 
Sol·licitud i terminis

Per a contractar la modalitat de Soci Business del Club Cambra, l’interessat utilitzarà el formulari habilitat a l’efecte en www.clubcambra.com, si bé aquesta sol·licitud també es pot realitzar omplint i retornant el formulari de sol·licitud d’alta.

El pagament del carnet de Soci Business, es realitzarà mitjançant domiciliació bancària al compte corrent que el soci ha de facilitar en el moment de la contractació.

La validesa d’aquest carnet és d’un any a partir del moment de la seva contractació.

Passat un any des de la data d’expedició, el carnet de Soci Business es renovarà automàticament, llevat d’indicació en contra per part del titular, i l’import de la renovació es cobrarà en el mateix compte corrent indicat en el moment de la sol·licitud inicial. El no pagament de la quota corresponent comportarà automàticament la pèrdua de la condició de Soci Business i del dret a beneficiar-se dels avantatges i serveis exclusius associats a aquesta condició de Soci Business.

Convocatòries obertes
null
T’interessa Carnet de Soci Business? Escriu-nos i podrem atendre’t

* Camp obligatori

He llegit i accepto la Nota legal