Àfrica Occidental: un mercat proper que mira cap a Europa

Gràcies a les seves pròsperes perspectives de creixement i al nombre de consumidors amb poder adquisitiu creixent, els mercats africans presenten grans oportunitats de negoci a mig termini per a les empreses catalanes.

Amb més de 340 milions d'habitants, l’Àfrica Occidental és un mercat emergent molt proper, integrat per alguns dels països que han experimentat un major creixement del PIB per càpita del continent durant els darrers anys.

Entre els productes més demandats hi ha els derivats del petroli, com ara sintètics i lubricants, pels quals l’Àfrica Occidental esdevé un important mercat amb oportunitats interessants per a les empreses estrangeres. Paral·lelament, el desenvolupament d’infraestructures als països de la regió ofereix un gran potencial per a l’exportació de materials de construcció, com l’acer, el ciment o bé els tubs de metall.

Si esteu interessats en entrar al mercat de l’Àfrica Occidental o si ja hi sou i voleu créixer, us ajudem a fer negocis amb les màximes garanties de la mà d'experts en destinació. La Cambra organitza sessions virtuals sobre com millorar la vostra posició competitiva amb transferència de coneixement, intercanvi d'experiències i creació de xarxes.