Beneficis de la utilització de fitxers d’empreses

Els fitxers d’empreses han esdevingut una de les eines principals que tenen les empreses per localitzar clients i saber com arribar al seu públic objectiu. Disposar d’aquests fitxers és un requisit indispensable per tal d’aconseguir la informació que desitgem, i resulta aconsellable invertir-hi uns mínims recursos periòdicament. 

Existeixen dos tipus de bases de dades: les d’empreses nacionals i les d’empreses internacionals. Identificar on es troba el nostre nínxol de mercat ens ajudarà a decantar-nos per les primeres o les segones, en funció de les necessitats i la naturalesa de la nostra empresa.

Una eina de segmentació basada en diferents camps i criteris de cerca pot resultar molt útil a l’hora de localitzar un grup específic d’empreses al qual dirigir-nos. Entre els principals filtres emprats per acotar l’univers d’empreses hi ha els següents:

- Filtre d’activitat: en funció de la tipologia de l’empresa.
- Filtre econòmic: en funció de la facturació, les importacions/exportacions i el nombre de sucursals i/o treballadors de l’empresa. 
- Filtre geogràfic: en funció de l’àmbit geogràfic de l’empresa.
- Filtre de dades: en funció de dades concretes del nostre interès.

Camerdata posa a disposició dels negocis una base de dades d'empreses i empresaris individuals d'Espanya. Amb més de 4 milions d'adreces, integra el cens de totes les Cambres de Comerç de l’Estat.