Formació online: una forma d’aprenentatge pràctica i efectiva

Vivim en una societat on el canvi constant s’ha convertit en norma: la imprevisibilitat determina cada cop més la nostra vida professional i ens obliga a una adaptació permanent als diversos canvis que es van produint. Paral·lelament, la tecnologia està transformant les nostres vides i la manera de relacionar-nos amb el nostre entorn personal i laboral.

Tots aquests factors fan necessari un replantejament dels processos formatius tradicionals, adaptant-los a les circumstàncies actuals.

La formació online s’erigeix com una nova forma d’aprenentatge pràctica i efectiva; una opció a tenir en compte de cara al nostre desenvolupament professional. Entre els molts avantatges que ofereix convé destacar els següents:

Flexibilitat horària, que permet a l’alumne compatibilitzar els estudis amb la vida laboral i personal, determinant el propi ritme d’aprenentatge.  

Facilitat d’accés a un ensenyament reglat des de qualsevol ubicació i sense necessitat de desplaçaments.

Àmplia oferta formativa, que permet escollir en funció dels coneixements previs i els objectius professionals fixats.

Formació personalitzada a partir de les necessitats, interessos i inquietuds de cada alumne.

Actualització permanent mitjançant la renovació contínua dels continguts web, accessibles des de diferents suports i disponibles en diversos formats. 

A Cambra de Barcelona oferim formació online sobre 9 àrees de coneixement, entre les quals destaquen 'Comercial i màrqueting', 'Comerç internacional' i 'Noves tecnologies'.