Postgrau 'Relacions laborals i gestió de persones'

Inici 19 de novembre. Matrícula oberta!

Una formació pràctica i integral per als/les professionals responsables de gestionar persones i/o dissenyar l'estratègia de RH d'una Pime.

Amb una durada de 150 hores -30 ECTS-, aquest postgrau t'ofereix la possibilitat d'actualitzar de forma pràctica els teus coneixements i millorar el disseny de l'estratègia de recursos humans en un entorn Pime. Una vegada superat el curs, si has accedit amb titulació universitària, tindràs la titulació de Postgrau. En cas contrari, obtindràs el Certificat d'especialització. Totes dues titulacions acreditades per Uvic-UCC.

A qui va adreçat?
Àrea empresarial
  • RRHH
  • Direcció general i Gerència
Preu
  • 2.450 euros
  • IVA Exempt
Més informació Preu
    És possible bonificar part de l’import de la matrícula del postgrau o gestionar un permís individual de formació segons l’establert per la FUNDAE. Contacta’ns i t’informarem. 
Promoció Club Cambra
No
Soci Bàsic
-10%
Soci Business
Objectius i destinataris
L'objectiu general del Postgrau és la formació competencial integral de les persones encarregades de gestionar persones i/o dissenyar l'estratègia de RH, per petita que sigui. Farem un repàs a la legislació vigent i estudiarem aquelles àrees indispensables per a la gestió de persones. Els continguts del programa s'adaptaran segons les novetats legislatives i noves necessitats i temes d'interès que es derivin de la crisi del coronavirus.
Continguts
1. Introducció

2. Relacions i administració laboral

3. Política retributiva

4. La comunicació interna en l’empresa

5. Negociació

6. Gestió i aplicació del pla de prevenció de riscos laborals

7. Selecció, avaluació i promoció del talent

8. Desenvolupament d’habilitats personals

9. Treball final de postgrau TFM
Informació Tècnica

El format d’aquest postgrau combina sessions presencials a Barcelona (Cambra de Comerç de Barcelona - Av. Diagonal, 452) els divendres a la tarda de 15.30 a 20.30 hores i 5 sessions de 3 hores a Aula Virtual-videoconferència que es faran els dimarts a la tarda.

És imprescindible assistir al 80% de les hores de formació, superar els exàmens, els treballs i el projecte final.

Una vegada superat el curs, si has accedit amb titulació universitària, tindràs la titulació de Postgrau. En cas contrari, obtindràs el Certificat d'especialització. Totes dues titulacions acreditades per Uvic-UCC.

Més informació: mjmartinez@cambrabcn.cat

Convocatòries obertes
T’interessa Postgrau 'Relacions laborals i gestió de persones'? Escriu-nos i podrem atendre’t

El camp de comentari ha de ser inferior a 500 caràcters.

* Camp obligatori

He llegit i accepto les Polítiques de privacitat  /  Transparència RGPD