Demostració de productes TIC; experiències d'implantació

Els eBusiness Coffee són esdeveniments sobre actualitat i tendències TIC amb format de presentacions d'experiències pràctiques d'implantació de solucions. Sovint estan protagonitzats per una empresa que exposa les oportunitats i els límits que els ha comportat determinada solució tecnològica.

Són molt útils per apropar-te a potencials clients i aprofundir en les seves necessitats. La captació realitzada per la Cambra de Barcelona respon a criteris prefixats de segmentació de col·lectius. Aquests esdeveniments poden organitzar-se en un format d'aproximadament hora i mitja, amb assistència d'unes 20 empreses.

Posem al teu abast l'espai, els mitjans tècnics, l'organització de l'esdeveniment, la captació i la valoració final dels assistents, per tal que donis a conèixer els teus productes o serveis.

A qui va adreçat?
Àrea empresarial
  • Sistemes Informació
  • Comercial i Màrqueting
  • Direcció general i Gerència
Preu
  • Promotors: a partir de 1.500 euros
  • Més IVA
Promoció Club Cambra
No
Soci Bàsic
-20%
Soci Business
Informació Tècnica

Els eBusiness Coffees es realitzen a la Cambra de Barcelona, unes instal·lacions que t'ofereixen un ampli ventall de serveis en un entorn empresarial de referència per l'empresa catalana. Adreça: Avda. Diagonal, 452, Barcelona.

Aquestes jornades compten amb professionals, empreses i institucions especialitzades en cada un dels temes a tractar. Hi assisteixen:

Directius que volen estar al dia

Professionals que busquen fer contactes

Empresaris que necessiten millorar el seu negoci

Sol·licitud i terminis
Vols impartir un eBusiness Coffee?
Convocatòries obertes
T’interessa eBusiness Coffee? Escriu-nos i podrem atendre’t

El camp de comentari ha de ser inferior a 500 caràcters.

* Camp obligatori

He llegit i accepto les Polítiques de privacitat  /  Transparència RGPD