Eina d'automatització de signatura de documents electrònics

Els certificats de segell d'empresa s'utilitzen per a identificar i firmar actes administratius per mitjà de sistemes informàtics, sense intervenció directa de la persona física competent. Són molt útils en empreses que gestionen documentació digital, i empreses que realitzen enviaments massius de documentació.

Els usuaris que poden sol·licitar aquests certificats només són els caps i alts càrrecs, que amb aquesta solució poden per signar de manera automàtica documents electrònics en nom de l'empresa o d'un departament.

En definitiva, aquest certificat és útil per a l’automatització, i funciona com un segell d'empresa en paper: garantint l'origen, l'autenticitat i integritat del document electrònic davant de tercers.

A qui va adreçat?
Àrea empresarial
  • Sistemes Informació
  • Econòmico-Financera
  • Direcció general i Gerència
Preu
  • Des de 200 euros/any
  • Més IVA
Informació Tècnica

Som el primer prestador espanyol avalat per Sun Microsystems. Els nostres certificats digitals estan reconeguts pels principals navegadors com Microsoft, Mozilla i Chrome, entre altres.

Cambra Digital t'acompanya i et guia perquè puguis aprofitar al màxim les possibilitats comercials i de gestió empresarial que t'ofereix el món digital. 

Sol·licitud i terminis

Atenem el vostre cas específic. Contacteu amb Cambra Digital i ens interessarem per vosaltres.

Convocatòries obertes
T’interessa Segell d'empresa? Escriu-nos i podrem atendre’t

El camp de comentari ha de ser inferior a 500 caràcters.

* Camp obligatori

He llegit i accepto les Polítiques de privacitat  /  Transparència RGPD