Adaptem el web que el teu negoci online exigeix

Si no tens web o el que tens vols adaptar-lo per donar resposta a les exigències dels teus clients, posem al teu abast el nostre coneixement del món online. Reuneix-te amb els experts de la Cambra de Barcelona per descobrir les necessitats del teu negoci online; ells t'ajudaran a fer un web accessible i fàcil de trobar pels teus clients.

En els projectes de web fets a mida, comencem definint el marc del pressupost disponible, els requisits de disseny, i després les funcionalitats. El disseny del web pot ser exclusiu, i la teva participació resultarà clau per definir els continguts i les etiquetes que ajudaran a posicionar-te als cercadors.

La tecnologia de desenvolupament és Wordpress, una solució sòlida i molt testada que facilita la introducció de continguts, així com el posterior manteniment, que pots assumir o bé delegar a un equip professional. També pots confiar-nos l'allotjament, el manteniment correctiu, el posicionament i la promoció del teu nou web.

A qui va adreçat?
Àrea empresarial
  • Sistemes Informació
  • Comercial i Màrqueting
  • Direcció general i Gerència
Preu
  • Segons pressupost
  • Més IVA
Promoció Club Cambra
-10%
Soci Bàsic
-20%
Soci Business
Informació Tècnica

Posem a la teva disposició l'experiència dels nostres tècnics per ajudar-te a construir el teu propi web a mida, de manera professional i ràpida.

Estan utilitzant aquesta solució:
- Negocis que es volen donar a conèixer a internet
- Empreses que necessiten renovar el seu web
- Emprenedors que estan llançant un nou negoci

Cambra Digital t'acompanya i et guia per a què puguis aprofitar al màxim les possibilitats comercials i de gestió empresarial que t'ofereix el món digital.

Sol·licitud i terminis
Reuneix-te amb els experts de Cambra Digital per descobrir les necessitats del teu negoci online i t'ajudaran a fer un web accessible i fàcil de trobar pels teus clients.
 
Testimonial
“El diàleg fluid amb la Cambra ha possibilitat el WEB que necessitàvem. Un 10 en manera de treballar i en resultat.”  

Xavier Vidal
Llibreter en cap de Nollegiu


Convocatòries obertes
T’interessa Web a mida? Escriu-nos i podrem atendre’t

El camp de comentari ha de ser inferior a 500 caràcters.

* Camp obligatori

He llegit i accepto les Polítiques de privacitat  /  Transparència RGPD