Consultes Cambra

Preguntes freqüents

Qui pot votar?
Podrà votar qualsevol empresari o autònom de Catalunya que s’identifiqui prèviament mitjançat un certificat digital. Tot i així, el resultat de les consultes diferenciarà entre els vots emesos per les empreses que formen part del cens de Consultes Cambra de la Cambra de Barcelona i els que no hi formen part. La votació és secreta, la Cambra no podrà saber quins CIF/NIFs han votat ni el sentit del seu vot.
Com puc votar?
Si ets al cens de les consultes de la Cambra, t'hauràs de registrar amb el teu certificat digital i podràs votar i demanar un usuari i contrasenya per fer-ho.  
Si no ets al cens també podràs votar després que la Cambra validi les teves dades. 
En una primera fase, els certificats digitals vàlids per votar són de les següents entitats certificadores: Camerfirma, Firmaprofesional, CATCERT i FNMT-CERES; així mateix, els navegadors que permeten accedir a l’aplicatiu són Google Chrome, Opera i Microsoft Edge.
Si no formo part del cens, també puc votar?
Si no ets al cens, l‘aplicatiu et demanarà que omplis un formulari amb les teves dades. Quan la Cambra de Barcelona validi que les dades són d’una empresa o autònom, rebràs al teu correu electrònic un missatge informant-te que passes a formar part del cens de les Consultes Cambra. A partir d’aquest moment ja podràs votar amb el teu certificat digital o demanar un usuari i contrasenya per fer-ho.

Si tens qualsevol dubte, contacta amb nosaltres o truca al  934 169 316