Register

Registration gives you access to the private area of the Chamber of Barcelona website, containing content related to your areas of interest, and allowing you to download relevant documents.

If you meet the requirements, you also have a free Basic Membership card of the Chamber Club, to obtain discounts on services of interest to you.

To register for a Chamber of Barcelona activity, whether free or not, you also have to register.

Registration takes place in two phases. In the first, you identify yourself.

1
Identification
2
Confirmation
Personal details
Company details
Areas of interest
 Club Cambra
 Finançament
 Formació
 Innovació
 Internacional
 La Cambra
 Negoci
 TIC

Subscribe to newsletters:

 Cambra X Autònoms
 Innovació
 Emprenedoria Corporativa
 Internacionalització
 Formació - Xarxa territorial
 Formació - Barcelona
 Suport empresarial
 Estudis Econòmics
 Barcelona és Moda
 Cambra Digital
Security and Data Protection
I have read and accept the Disclaimer privacy  /  Disclaimer RGPD*

Informació bàsica sobre el tractament de dades (Reglament (UE) 2016/679) Responsable del tractament: Cambra Oficial de Comer¸, Indústria, Serveis i Navegació de Barcelona. Finalitats: Formalitzar l'alta com a usuari de l'�rea privada de la web, per a sol·licitar la prestació de serveis de la Cambra o accedir a informació exclusiva de les àrees d'interès designades. / Rebre newsletters de la Cambra conforme a les seves àrees d'interès, en cas de no marcar cap opció únicament li remetrem comunicacions de productes o serveis, similars als contractats. Legitimació: Interès legítim d'atenció als usuaris / Interès legítim mercadotècnia directa a clients art. 21.2 llei 34/2002. Destinataris: Les dades no es cediran a tercers, llevat que ho exigeixi una llei o sigui necessari per la resolució de la consulta. Drets: Accedir, rectificar i suprimir dades, així com la resta que s'exposen a les Polítiques de Transparència de la Cambra . Més informació a les Polítiques de Transparència de la Cambra.

The fields marked * are required