De Europa a tu empresa

Fons Next Generation EU, una oportunitat per al sector Salut

¿Cuándo?

Fecha inicio:  Fecha fin:  Hora inicio:  Día de la semana: 
Ver calendario completo
¿Dónde?

WEBINARS CAMBRA

¿Cuánto dura?
2hHoras
Destinatarios
Membres del Cercle de Salut
Precio
  • 0 €
  • Gratuït
Objetivos
La Cambra de Comerç de Barcelona, a través de la seva Comissió dels sectors Salut i Sociosanitari, en col·laboració amb Cercle de Salut, organitzen aquesta jornada per apropar les oportunitats de finançament dels fons Next Generation EU a les empreses del sector salut. Per fer front als danys econòmics i socials provocats per la pandèmia del coronavirus i donar suport a la recuperació econòmica a Europa, la Comissió Europea ha impulsat un nou instrument anomenat Next Generation EU, dotat amb un pressupost extraordinari de 750.000 milions d'euros. Aquests ajuts serviran per finançar programes de reformes i inversions públiques en els països més afectats per la crisi. En el cas d'Espanya, es preveu que rebrà 140.000 milions d'euros. En aquesta jornada volem donar a conèixer quines oportunitats de finançament hi haurà per al sector salut, a través de convocatòries d’ajuts i el PERTE de salut de vanguarda.
Programa

16:00 - 16:05 Benvinguda

Núria Bosch i Sagrera, presidenta del Cercle de Salut i de la Comissió dels sectors salut i sociosanitari de la Cambra de Comerç de Barcelona

16:05 - 16:20 Què són els fons Next Generation EU?  Què és el Pla de Recuperació i com s’articula? Com se’n poden beneficiar les empreses? Principals punts a tenir en compte. Com acompanyem i donem suport a les empreses des de la Cambra?

Berta Pérez i Pey, directora de Projectes Europeus i Innovació a la Cambra de Comerç de Barcelona

 

16:20 - 16:40 Què estem impulsant des de la Generalitat pel sector i/o el sistema de salut amb els Fons Next Generation?


Ramon Maspons i Bosch, director d'Innovació i comitè d'Innovació d'ITEMAS de l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS)

 

16:40 - 17:00 Perspectives de l’impacte dels Fons Next Generation pel sector i/o sistema de salut.

Guillem López i Casasnovas, Director Departament d'Economia i Empresa de la Universitat Pompeu Fabra, Catedràtic d’Economia i membre del Consell Assessor del Gabinet d’Estudis de la Cambra de Comerç de Barcelona

17:00 - 17:05 Cloenda

Manel del Castillo i Rey, Director gerent de l’Hospital Sant Joan de Déu Barcelona i vicepresident de la Comissió dels sectors Salut i Sociosanitari de la Cambra de Comerç de Barcelona.


Otras convocatorias abiertas