Sesiones prácticas para la gestión de tu retail

Vendre a Amazon: oportunitats i reptes per al comerç minorista

¿Cuándo?

Fecha inicio:  Fecha fin:  Hora inicio:  Día de la semana: 
¿Dónde?

OFICINES CENTRALS CAMBRA BARCELONA

¿Cuánto dura?
4Horas
Destinatarios
Propietaris, responsables d'establiments comercials i treballadors d'empreses del sector del comerç i la distribució; així com emprenedors del sector comercial minorista i dinamitzadors comercials.
Precio
  • 0 €
Objetivos
Tenint en compte que Amazon representa a Espanya un 50% de les compres realitzades online i de les possibilitats que ofereix per vendre B2C i B2B a través de la seva plataforma, els objectius de la sessió seran:

- Conèixer les formes de venda a Amazon i el seu cost: Marketplace (amb logística d'Amazon o pròpia), Vendor (ser proveïdor d'Amazon), Vendor manufacturer (ser fabricant per a Amazon).

- Poder determinar si Amazon és apte per al nostre negoci o no:
- Casuístiques en les que Amazon és un bon aliat.
- Els marges i els costos d'Amazon (publicitat, fee mensual per accedir al marketplace, comissions per cada venda, logística, emmagatzematge i devolucions).

- En cas afirmatiu, determinar quina és la millor manera d'entrar a vendre al marketplace.
Programa
09:15 - Acreditació

09:30 - Benvinguda i presentació

09:35
AMAZON ESPANYA / EUROPA / EEUU EN XIFRES

MODELS DE VENDA (MARKETPLACE / RETAIL / B2B I B2C)

QUIN COST TÉ CADA MODEL

11:00 Pausa-cafè

11:20
PROS I CONTRES DE VENDRE A AMAZON

COMPETÈNCIA DIRECTA: ALTRES MARQUES, PROVEÏDORS EXTERNS (3PL) I AMAZON

BONES PRÀCTIQUES I ESTRATÈGIES PER A VENDRE A AMAZON

13:30 Fi de l'actuació divulgativa
Altra informació
Imparteix la sessió: Jordi Ordóñez, consultor de marketing online, especialitzat en eCommerce. Treballa en projectes online des de el 2000 i entre els seus clients es troben empreses com Intersport, Textura Interiors, DueHome, Castañer, Ametller Origen, Nice Things Paloma S. o Bella Aurora. També ha col·laborat escrivint a La Vanguardia, Shopify, Prestashop, Brainsins, Marketing4ecommerce, eCommerce-news.es o SEMRush i és formador a Kschool, The Valley o Foxize School.

Aquesta activitat divulgativa s'inclou en el marc del Programa de Comerç Minorista 2019, cofinançat per la Secretaría de Estado de Comercio del Ministerio de Industria, Comercio y Turismo i el Fondo Europeo de Desarrollo Regional (FEDER) de la Unión Europea. Una manera de hacer Europa.
Otras convocatorias abiertas