Gaudiu dels espais de la Cambra al Business Center de l’Aeroport

La Cambra de Barcelona posa a la vostra disposició un Espai al Business Center de l’Aeroport Josep Tarradellas - El Prat per contribuir a fomentar el networking i les aliances empresarials.

L’Espai, cedit per Sleep&Fly (concessionari del Business Center) està dissenyat perquè tant professionals com empresaris i empresàries, autònoms i autònomes puguin disposar d’una àrea, de lliure accés, amb les prestacions necessàries per treballar mentre es desplacen o bé per reunir-se quan fan estades a la ciutat per motius de feina. La sala compta amb zones privades per fer reunions, una àrea de coworking i un espai diàfan per fomentar el networking.

Amb aquest nou espai, la Cambra es reafirma en la construcció de l’Aeroport del segle XXI, que vol fomentar les connexions intercontinentals, el turisme de negocis i que l’economia catalana s’obri al món.

Us hi esperem! 

      

Com arribar-hi?


 
Contacta'ns
He llegit i accepto les Polítiques de privacitat  /  Transparència RGPD*

Informació bàsica sobre el tractament de dades (Reglament (UE) 2016/679) Responsable del tractament: Cambra Oficial de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació de Barcelona. Finalitats: Respondre a les consultes i dubtes plantejats / Rebre comunicacions de la Cambra. Legitimació: Interès legítim d’atenció als usuaris / Consentiment. Destinataris: Les dades no es cediran a tercers, llevat que ho exigeixi una llei o sigui necessari per la resolució de la consulta. Drets: Accedir, rectificar i suprimir dades, així com la resta que s'exposen a les Polítiques de Transparència de la Cambra . Més informació a les Polítiques de Transparència de la Cambra.