Finançament bancari i finançament públic

La Cambra no ofereix finançament directament a les empreses, sinó que actua com a prescriptora i facilitadora d’aquest finançament. Hem signat convenis i acords de col·laboració amb diferents entitats financeres de referència (bancs, entitats de finançament públic, empreses que ofereixen factoring i confirming, garanties i avals) perquè aquestes puguin oferir els seus serveis i productes financers per donar resposta a les necessitats financeres de les persones autònomes, start-ups, pimes i empreses que s’adrecin a la Cambra.

Contacta amb nosaltres per conèixer quins són els millors productes financers per a la teva empresa, negoci o projecte. T’oferim orientació sobre finançament i acompanyament personalitzat per ajudar-te a trobar les millors alternatives financeres del mercat per a cada situació empresarial i per a cada projecte concret. 

A més, et posem en contacte amb entitats públiques com ICO, ICF o ENISA que també ofereixen finançament, i amb entitats com AVALIS que poden oferir-te garanties i avals per cobrir els teus riscos.

Si vols que estudiem el teu cas, envia el formulari emplenat i la documentació necessària per analitzar la teva sol·licitud, i contactarem amb tu. En cas de dubtes, i per a més informació: sefin@cambrabcn.cat
 

Contacta'ns

* Camp obligatori