Informació i formació en cultura financera

Volem ajudar a millorar la cultura financera d’empreses i empresaris, i el teu coneixement sobre finançament. Hem preparat un material divulgatiu i formatiu per resoldre els teus dubtes i per donar-te eines per gestionar els teus recursos financers i els teus riscos de la manera més eficient.

Posem a disposició de les empreses una "Guia de finançament Cambra", amb el detall de  productes i serveis que hi ha al mercat i les entitats financeres que els ofereixen.

Oferim sessions de formació setmanals en format webinar sobre eines de finançament i, per donar resposta a les teves inquietuds i necessitats, també oferim sessions especialitzades en diferents àmbits financers amb els principals actors i operadors del sector.

A més, gràcies a un conveni amb ASENCAT, oferim assessorament financer personalitzat, ajudant les empreses a preparar la seva informació financera per poder optar a nou finançament.

Si vols que estudiem el teu cas, envia el formulari emplenat i la documentació necessària per analitzar la teva sol·licitud, i contactarem amb tu. En cas de dubtes, i per a més informació: sefin@cambrabcn.cat
 

Contacta'ns

* Camp obligatori