La Cambra té acords amb fòrums d’inversió com Foro Capital Pymes o Keiretsu Forum per ajudar a les empreses i start-ups a obtenir finançament estable via ampliació de capital i la incorporació de nous socis als projectes.

Foro Capital Pymes organitza fòrums d'inversió per a pimes espanyoles als quals acudeixen els inversors nacionals i internacionals més importants. En aquests fòrums d’inversió, dels quals ja porten 66 edicions, participen Family Office, Venture Capital, entitats de Capital risc, corporatius i altres entitats de finançament de circulant i finançament alternatiu.

Keiretsu Forum proporciona a persones emprenedores i a persones inversores una plataforma on relacionar-se i aconseguir els seus objectius: als primers, a aconseguir inversió per a la seva start-up; als segons, a trobar oportunitats amb alt potencial.

Si estàs buscant socis per fer créixer el teu projecte vine i explica’ns-el, ja que potser et podem ajudar a aconseguir-los.

Si vols que estudiem el teu cas, envia el formulari emplenat i la documentació necessària per analitzar la teva sol·licitud, i contactarem amb tu. En cas de dubtes, i per a més informació: sefin@cambrabcn.cat