Coneix-los i treu-ne el màxim partit

Les 20 webs més importants pel comerç internacional

Quan?

Data inici:  Data fi:  Hora inici:  Dia de la setmana: 
Veure calendari complert
A on?

DELEGACIO CAMBRA AL BAIX LLOBREGAT

CA LAUREA MIRO 350 08980 SANT FELIU DE LLOBREGAT

Quant dura?
8Hores
Destinataris
Gerents d´empreses exportadores, directors comercials, d´exportació, d´administració, de logística, de compres internacionals, personal dels departaments esmentats, així com cualsevol profesional interessat en aquesta temàtica.
Preu
  • 180 €
  • IVA Exempt
Promoció Club Cambra
-10%
Soci Bàsic
-10%
Soci Business
Objectius
Oferir als participants informació per a l'ús de les webs més importants i completes que pot utilitzar una empresa exportadora / importadora per a la gestió de les seves activitats internacionals, analitzant la seva utilització per als productes que els assistents al Seminari proposaran.
Programa
1.- Introducció. Investigar on-line, aspectes principals.
2.- Webs d´ajuda per l´anàlisisi dels mercats. Anàlisi del aspectes economics, politics, soials, demografics, de consum y demanda així como de creixement i magnituts comparades macro i microeconómiques.
2.- Webs d´ajuda per l´anàlisisi de preus, incoterms, costos, i marges internacionals.
3.-Webs d´ajuda per la gestió aranzelaria, duanera, i de gestió de la fiscalitat de les operacions de compra-venda internacional. Eines pel control de la legislació duanera, d´homologació i especificacions de producte a nivell internacional.
4.- Webs d´ajuda al control dels diferents riscos politics, economics, pais de les vendes internacionales.
5.- Webs de recerca de clients, prescriptors, agents i en general tot tipus de partners. Webs de compra-venda directa on line a nivel B2B i B2C.
Metodologia
El programa es desenvolupa amb una metodologia orientada a la pràctica, en què s'alternarà l'exposició conceptual del professor i l'exposició contínua d'exemples vivencials, les simulacions i la dinàmica de grup per tal d'assegurar que s'assoleixen els coneixements i es desenvolupen les competències. En cap cas s'usaran mètodes o tècniques on la finalitat (la venda) justifiqui l'ús de pràctiques, mitjans o recursos mancats de l'ètica i professionalitat necessàries. Es facilitarà el networking entre els assistents.
Altres convocatòries obertes