Assoleix el teu pla de vendes

Quan?

Data inici:  Data fi:  Hora inici:  Dia de la setmana: 
Veure calendari complert
A on?

PUNT DE SERVEI VILADECANS

C ANDORRA 64 EDIF. CAN CALDERON. P.IND. CAN CALDERON 08840 VILADECANS

Quant dura?
5Hores
Destinataris
Seminari adreçat a gerents d'empresa, directors comercials, d'exportació, de màrqueting, de logística, de comunicació, personal de tots els departaments esmentats, així com qualsevol professional interessat en aquesta temàtica.
Preu
  • 160 €
  • IVA Exempt
Promoció Club Cambra
-10%
Soci Bàsic
-10%
Soci Business
Objectius
L´objectiu d´aquest seminari es analitzar els diferents aspectes que el potencial exportador de productes ha de tenir en compte per assolir el pla de vendes per als mercats internacionals i també oferir eines i referències on line i off line on poder trobar ajuda i informació per la cumplimentació dels diferents requerimements internacionals.
Programa
1.- Característiques dels productes a nivell internacional. Decàleg del producte exportable i autodiagnòstic.
2.- Identificació internacional del producte. Taric i Sistema Harmonitzat. Anàlisi de partides aranzelàries i correspondències entre països.
3.- Concepte de producte, packaging logistic i comercial per l´exportació, etiquetatge internacional.
4.- Documents adequats per les vendes de productes a la U.E. i a països tercers. Permisos, certificats i documents d'inspecció.
4.- Nom i marques comercials, registre internacional. Política de marques.
5.- La logística adequada pel transport de productes tangibles. Elements de unitització i envàs i característiques del seu transport.
5.- Comunicació internacional. Elements promocionals pels productes exportables. La importància dels colors en l'exportació dels productes.
6.- Casos reals d'aplicació.
Metodologia
El programa es desenvolupa amb una metodologia orientada a la pràctica, en què s'alternarà l'exposició conceptual del professor i l'exposició contínua d'exemples vivencials, les simulacions i la dinàmica de grup per tal d'assegurar que s'assoleixen els coneixements i es desenvolupen les competències. En cap cas s'usaran mètodes o tècniques on la finalitat (la venda) justifiqui l'ús de pràctiques, mitjans o recursos mancats de l'ètica i professionalitat necessàries. Es facilitarà el networking entre els assistents.
Altres convocatòries obertes