Casos pràctics de penetració a mercats exteriors

Sessions individuals: Fira Securtec i Energies Renovables a Cuba

Quan?

Data inici:  Data fi:  Hora inici:  Dia de la setmana: 
Veure calendari complert
A on?

OFICINES CENTRALS CAMBRA BARCELONA

AV DIAGONAL 452 08006 BARCELONA

Quant dura?
1Hores
Destinataris
Empreses del sector de la seguretat i del sector de les energies renovables que vulguin introduir-se al mercat cubà i trobar clients i contactes.
Preu
  • 0 €
  • Més IVA
Objectius
Reunió individual amb el responsable del mercat cubà per obtenir informació sobre la participació agrupada a la Fira Securtec o Energies Renovables i avaluar la viabilitat de l'empresa en aquests mercats.
Programa
El mercat cubà actualment es troba en plena expansió gràcies a la nova llei d'estrangeria per a donar suport a la inversió estrangera. Aquesta llei no només comportarà un augment del consum de la població cubana (actualment 12 milions de persones) sinó també un augment de la inversió en el turisme amb unes previsions de construcció de 85.000 habitacions d'hotel en els propers quatre anys.

Existeixen necessitats de projectes concrets per a donar resposta a les necessitats del mercat cubà obrint oportunitats reals per a les empreses catalanes del sector interessades en el mercat de Cuba.

La Cambra organitza la participació agrupada a les Fires de Securtec i Energies Renovables, que tindran lloc del 19 al 21 de setembre de 2017 on hi haurà presents importants compradors . Aquestes fires s'organitzen per cobrir la demanda creixent d'aquests sectors.

La fira Securtec és del vostre interès si sou del sector de: seguretat contra incendis, seguretat laboral, contra riscos naturals, mèdica, informàtica, de transports, equipaments i nous materials, protecció civil, emergències, organismes i institucions, etc.

La fira d'energies renovables és del vostre interès si sou del sector de: les energies renovables, sostenibilitat, l'energia i subministrament, construcció eficient, etc.

Si us interessa tenir una reunió individual per tenir més informació sobre la participació a aquestes fires, inscriviu-vos a través del web, a ecollvinent@cambrabcn.org o a internacional3@cambrabcn.org


Fons Europeu de Desenvolupament Regional: Una manera de fer Europa
Altra informació
Elisabet Coll-Vinent,
ecollvinent@cambrabcn.org
Tel. 902 448 448 Ext. 5377
Altres convocatòries obertes