Servei de registre i cerca d’agent representant

La FDA (Food and Drug Administration) és l'Agència Federal del Departament de Salut i Serveis Humans dels Estats Units d'Amèrica responsable de la regulació d'aliments (tant per a persones com per a animals), medicaments (humans i veterinaris), cosmètics, aparells mèdics (humans i veterinaris), productes biològics i derivats sanguinis.

Aquest servei s'adreça a empreses de productes i envasos alimentaris que exporten a la cinquantena de territoris dels Estats Units d'Amèrica.

Es realitza en col·laboració amb els nostres col·laboradors a destí, i inclou assessorament i seguiment relacionat amb dues fases:

- Registre davant la FDA
- Identificació d'un agent representant de l'empresa als Estats Units durant el termini d'un any

A qui va adreçat?
Àrea empresarial
  • Direcció general i Gerència
  • Comercial i Màrqueting
  • Producció i logística
Preu
  • 315 euros
  • Més IVA
Informació Tècnica

La FDA és responsable, entre altres qüestions, de:

- Protegir la salut pública mitjançant la regulació del proveïment d’aliments, cosmètics, suplements dietètics, medicaments d’ús humà i veterinari, vacunes i altres productes virològics, dispositius mèdics i productes que emeten radiacions.

- Contribuir a respondre possibles amenaces terroristes realitzades en la cadena alimentària o en els productes que té controlats.

- Registrar les instal·lacions i establiments que produeixen, processen, envasen i emmagatzemen aliments per al consum humà o animal, així com productes, subproductes i matèries primeres relacionades amb la seva preparació que es pretenguin exportar als EUA o que els creuin en trànsit a un tercer país.

Convocatòries obertes
T’interessa FDA Estats Units? Escriu-nos i podrem atendre’t

El camp de comentari ha de ser inferior a 500 caràcters.

* Camp obligatori

He llegit i accepto les Polítiques de privacitat  /  Transparència RGPD