Startups per créixer

Els canvis tecnològics estan generant noves oportunitats de negoci a molts sectors. Les startups lideren aquesta transformació i Barcelona ha esdevingut un dels principals hubs de referència mundial. 

Feu créixer el vostre negoci aprofitant el potencial de les startups. Amb el programa Startups4pimes potenciareu la relació amb l’ecosistema emprenedor per accelerar la innovació i el creixement de la vostra empresa.

La Cambra de Barcelona i Keiretsu Forum us acompanyem perquè pugueu incorporar solucions innovadores i accelerar el vostre negoci, facilitant-vos el contacte amb empreses emergents per arribar a acords i/o aliances. 
 

A quin segment es dirigeix?
Es tracta d’un servei dirigit a pimes i/o corporacions que us permetrà accedir de forma directa a contactes d'empreses startups de primer nivell, per tal que aquestes puguin col·laborar conjuntament amb la vostra empresa en la implantació de noves tecnologies i/o projectes de creixement, millorant el vostre model de negoci.
Quins beneficis t’ofereix?
Millora la cadena de valor de la teva empresa, potencia la innovació, augmenta les vendes, millora processos o incorpora nous productes, entre d’altres.
Quin cost té?
El cost del servei és segons pressupost. Feu-nos arribar la vostra sol·licitud sense compromís!
Contacta'ns
He llegit i accepto les Polítiques de privacitat  /  Transparència RGPD*

Informació bàsica sobre el tractament de dades (Reglament (UE) 2016/679) Responsable del tractament: Cambra Oficial de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació de Barcelona. Finalitats: Respondre a les consultes i dubtes plantejats / Rebre comunicacions de la Cambra. Legitimació: Interès legítim d’atenció als usuaris / Consentiment. Destinataris: Les dades no es cediran a tercers, llevat que ho exigeixi una llei o sigui necessari per la resolució de la consulta. Drets: Accedir, rectificar i suprimir dades, així com la resta que s'exposen a les Polítiques de Transparència de la Cambra . Més informació a les Polítiques de Transparència de la Cambra.