LicitaCambra

T'informem cada dia per email de noves oportunitats de negoci

Cada dia es publiquen en els diferents butlletins i diaris oficials centenars de concursos-licitacions d’obres, serveis o subministraments.

Per a una pime o autònom és impossible llegir totes aquestes publicacions i seleccionar els anuncis que puguin representar una oportunitat de negoci.

Per això, amb la col·laboració de Divisió S.I.G.O. i Doubletrade Spain, posem en marxa el servei d'Alarmes LicitaCambra. Un servei amb el que t'oferim la possibilitat de rebre cada dia al teu correu electrònic, a un preu exclusiu, les convocatòries i adjudicacions de concursos públics que siguin del teu interès i que s'ajustin a la teva activitat i a la teva zona geogràfica d'actuació.

T'ajudem a licitar per fer créixer la teva empresa

Posem en marxa el servei d'Assessoria LicitaCambra, amb el que tindràs a la teva disposició un grup d'assessors i assessores que et poden ajudar a licitar.

Aquest grup d'experts en licitacions t'oferiran:

  • Un servei d'assessoria sectorial per accedir a les licitacions de l'administració i les grans empreses
  • Un servei d'assessoria en la preparació de les licitacions i les certificacions necessàries

El dia a dia de la feina a l'empresa sovint és tan intens que no permet obrir noves vies de negoci que suposen una tramitació complexa, com és el cas de les licitacions. Per ajudar-te a entrar en aquest món, pots contactar amb el servei d'Assessoria LicitaCambra.

Vols més informació?