Certificat digital qualificat d'Apoderat

Emetem i renovem certificats per a apoderats

El Certificat digital qualificat d'Apoderat és un certificat digital adreçat exclusivament als apoderats especials que poden actuar en representació d'una organització o entitat. És vàlid tant per a tràmits administratius online com per a la signatura digital de documents (contractes, actes, comunicacions, instruccions...).

El sol·licitant d'aquest certificat ha de tenir poders notarials especials sobre una organització, és a dir, poders limitats a determinats àmbits o facultats concretes. El certificat informa de les limitacions de representació del titular, que és el responsable d'utilitzar-lo conforme als seus poders.

Camerfirma és el servei de certificació digital de les cambres de comerç de l'Estat. Els certificats digitals Camerfirma es faciliten en format software o hardware, i permeten a les empreses fer tràmits telemàtics sense desplaçaments i aprofitant els terminis legals de presentació fins al darrer moment.

A qui va adreçat?
Àrea empresarial
  • Direcció general i Gerència
Preu
  • A partir de 80 euros
  • Més IVA
Sol·licitud i terminis
Per obtenir el certificat, realitzeu la sol·licitud i a continuació contacteu-nos per concertar una visita a qualsevol dels nostres Punts de Servei.
Convocatòries obertes
T’interessa Certificat digital qualificat d'Apoderat? Escriu-nos i podrem atendre’t

El camp de comentari ha de ser inferior a 500 caràcters.

* Camp obligatori

He llegit i accepto les Polítiques de privacitat  /  Transparència RGPD