Serveis a un sol clic

La Cambra ofereix en exclusiva a tots els autònoms i Pimes un servei d’assessorament i gestió fiscal, comptable i laboral, així com un servei de consultes online, en unes condicions econòmiques excepcionals.

A qui va adreçat?
Àrea empresarial
  • Direcció general i Gerència
Preu
  • A partir de 29 euros al mes
  • Més IVA
Informació Tècnica

Fiscal

Confecció i presentació d’impostos, assessorament fiscal, altes, baixes i variacions a hisenda i seguretat social d’autònoms. Obligacions fiscals amb hisenda i altres organismes públics. Mediadors i interlocutors entre el client i l’administració pública. Assessorar en la presentació de recursos o inspeccions. Planificació fiscal i constitució de societats.

Laboral

Altes i baixes d’empreses i autònoms, així com dels seus treballadors a la seguretat social, confecció de nòmines, assegurances socials, revisions de conveni. Assessorament i representació en les inspeccions de treball, Cemac, control horari.

Comptable

Assessorament comptable a empreses o autònoms que porten la confecció o comptabilitat dels seus clients. Anàlisi de balanços i de la situació de l’empresa. Presentació de llibres oficials i comptes anuals, assessorament i presentació de documentació per a finançaments.

Sol·licitud i terminis

Si estàs interessat en aquest servei, emplena aquest formulari i indica'ns les teves necessitats. Contactarem amb tu el més ràpidament possible.

Si vols contractar aquest servei, fes-ho aquí.

Convocatòries obertes
T’interessa Assessoria online? Escriu-nos i podrem atendre’t

El camp de comentari ha de ser inferior a 500 caràcters.

* Camp obligatori

He llegit i accepto les Polítiques de privacitat  /  Transparència RGPD