Et proporcionem fitxers d'empreses per a les teves accions de màrqueting

Les bases de dades d'empreses són un recurs comercial fonamental per identificar i contactar potencials clients, proveïdors i organitzacions de la competència. També per actualitzar i enriquir bases de dades pròpies, per realitzar estudis de mercat empresarial, i per dissenyar campanyes de màrqueting segmentades.

La Cambra de Barcelona, a través de Camerdata, disposa d'una base de dades de més de 4 milions d'adreces d'empreses censades a Espanya, classificades per activitat econòmica, de la qual podeu beneficiar-vos.

També comptem amb fitxers de noves empreses, amb bases de dades d'empreses dels polígons industrials de Catalunya, i amb fitxers internacionals, amb informació d'empreses de tota Europa, d'Àsia, d'Austràlia, d'Amèrica del Nord i d'alguns països d'Àfrica i Amèrica del Sud.

Consulteu característiques, actualitat, i condicions, també, d'informes i rànquings sectorials a la vostra disposició.

A qui va adreçat?
Àrea empresarial
  • Comercial i Màrqueting
  • Direcció general i Gerència
Preu
  • Segons pressupost
  • Més IVA
Informació Tècnica

Camerdata S.A. és una societat pionera en la comercialització en bases de dades empresarials, creada el 1985 per les Cambres de Comerç.

Disposa de fitxers tant d'empreses jurídiques com d'empresaris individuals, amb les seves adreces principals (seus socials) i sucursals. El seu principal actiu és el Fitxer d'Empreses.

Fitxer d’empreses

Bases de Dades internacionals 

Fitxer d’empreses de nova creació 

Informes d’empreses 

Rànquings i Sectors empresarials 

Informes Sectorials 

Sol·licitud i terminis
Més informació: 628 504 645
ficheroempresas@camerdata.es 
Per què confiar en Camerdata?

Camerdata té com a objectiu oferir bases de dades i serveis de qualitat, tots ells de contingut empresarial. El seu Fitxer d'Empreses Espanyoles és la base de dades que conté informació de la totalitat d'empreses i autònoms que desenvolupen la seva activitat a Espanya, podent segmentar les bases de dades segons les vostres necessitats: per sectors, per activitat, per facturació, per empleats, per localització, per forma jurídica, per empresa importadora i/o exportadora, etc.

La garantia de les bases de dades de Camerdata es relaciona amb:

- L’oficialitat de la font; el seu origen és el Cens d'Empreses de les Cambres de Comerç (segons la Llei 4/2014), de cobertura a tot l’Estat.

- La total fiabilitat del tractament tècnic del Fitxer, que inclou normalització, depuració i enriquiment periòdic de la informació.

- L'actualització anual de tot el Fitxer i d'altres actualitzacions periòdiques.

- El compliment estricte de la llei de protecció de dades.

Informació per a treballadors autònoms relativa a la protecció de dades personals

Convocatòries obertes
T’interessa Bases de dades d'empreses? Escriu-nos i podrem atendre’t

El camp de comentari ha de ser inferior a 500 caràcters.

* Camp obligatori

He llegit i accepto les Polítiques de privacitat  /  Transparència RGPD