Espais singulars amb distinció i confort per als actes d'empresa més selectes

La Llotja de Mar, situada al front marítim en ple centre històric de Barcelona, és un dels monuments més significatius i esplendorosos que representa l'economia i la cultura de la ciutat. Va ser construït durant la segona meitat del segle XIV, el període més brillant del gòtic català.

L'àmplia varietat de salons permet acollir esdeveniments d'empresa de diversa índole amb l'excel·lència i singularitat com a principals referents: presentacions, sopars i dinars de gala, congressos i conferències, espots publicitaris, desfilades, recepcions, rodes de premsa, etc.

A qui va adreçat?
Àrea empresarial
  • Comercial i Màrqueting
  • Direcció general i Gerència
Preu
  • Segons pressupost
  • Més IVA
Informació Tècnica

- Saló de Contractacions: gran sala medieval de 14 metres d'alçada, molt versàtil, amb una superfície útil de 709 m² amb aforament per a 710 persones.

- Pati i Escala d'Honor: pati neoclàssic amb font, envoltat d'una galeria porticada i escala imperial, de 649 m² que poden aforar 400 persones.

- Saló dels Cònsols: l'elegància austera de la seu de l'antiga Acadèmia de Belles Arts té 726 m² útils que poden aforar 360 persones.

- Saló dels Lleons: avantsala del saló dels Cònsols, té una superfície útil de 160 m² amb aforament màxim 160 persones.

- Saló Daurat: un espai exclusiu amb murs entapissats, frontons daurats, escultures, mobiliari i làmpades de gran elegància de 202 m² útils i aforament per a 200 persones.

- Saló del Ple: tradició i última tecnologia en un espai de 148 m² amb aforament per a 105 persones.

- Saló del Consolat: petit espai noble de 79 m² i aforament per a 25 persones, amb murs revestits de domàs vermell i una pintura mural al sostre.

- Saló Lucrècia: petit i acollidor, amb capacitat per a 25 persones, per celebrar reunions i àpats de petit format.

- Sales fonts de Neptú: sales modernes i funcionals, indicades per a reunions informals, congressos de petit format o jornades formatives, de 40 o 56 m² per a 40 o 55 persones.

- Sala VIP: espai discret moblat, per acollir persones destacades assistents als actes.

Convocatòries obertes
T’interessa La Llotja de Mar? Escriu-nos i podrem atendre’t

El camp de comentari ha de ser inferior a 500 caràcters.

* Camp obligatori

He llegit i accepto les Polítiques de privacitat  /  Transparència RGPD