Premis Futur Cambra

Els Premis Futur Cambra són una iniciativa de la Cambra del Vallès Oriental que té com a objectiu promoure la formació professional al territori i fomentar projectes d’alumnes de formació professional que siguin cooperatius, sostenibles, innovadors, solidaris i que promoguin la igualtat de gènere.

La Cambra territorial vol fer un reconeixement i guardonar el futur talent de la comarca, així com també el treball i compromís dels centres de formació i les empreses vallesanes per contribuir a la transferència de les competències personals i professionals necessàries per a la transició al món laboral.

Per aquest motiu, els Premis Futur Cambra guardonaran els tres millors projectes finals de Formació Professional i tres finalistes, i també tres empreses vallesanes i els seus tutors/es pel seu treball i compromís amb la FP.

Per poder optar als guardons, caldrà que el treball presentat propugni el model econòmic que volen impulsar les Cambres de Catalunya amb el projecte Catalunya 2030/40. Els 15 eixos que conformen el projecte, i contribueixin a dibuixar una Catalunya més internacionalitzada, ambientalment sostenible, socialment responsable i amb una economia d’alt valor afegit, hauran d’estar en sincronia amb el projecte lliurat.
 

Amb la col·laboració de: