Projecte finançat per la Comissió Europea en el marc del programa Erasmus+.

Fashion Earth Alliance: excel·lència vocacional i empreses unides per a la formació, la reforma de polítiques i la sostenibilitat a les indústries de la moda, tèxtils i peces de vestir

El projecte FEA-VEE aborda dos reptes principals de les indústries de la moda i el tèxtil. D'una banda, el sector s'enfronta a dificultats per contractar i retenir mà d'obra qualificada amb habilitats molt tècniques i de digitalització. D'altra banda, el sector ha de ser més verd i sostenible. La moda és considerada una de les indústries més contaminants del món amb reptes com el consum d'energia, el consum d'aigua, els productes químics, els residus sòlids i les emissions de carboni (la indústria de la roba representa el 10% de les emissions mundials de carboni).

El projecte FEA-VEE combina socis que permeten interaccions i intercanvis entre centres de FP i Universitats amb representants del sector (Cambres de Comerç, associacions empresarials). El flux de cooperació entre aquests diversos actors s'estableix per dos pilars principals: a) un acord comú sobre estratègies i activitats compartides futures; i b) accions facilitades mitjançant una plataforma en línia per iniciar i mantenir col·laboracions i la mobilitat dels estudiants.

Persona de contacte: Albert Rodríguez
arodriguez@cambrabcn.cat