Together, going further

La Setmana Mediterrània de Líders Econòmics, coneguda com a “Mediterranian Week of Economic Leaders” o “Meda Week”, se celebra anualment a Barcelona des de fa aproximadament una dècada. L’acte està organitzat per l'Associació de Cambres de Comerç i Indústria de la Mediterrània (ASCAME), la Cambra de Comerç de Barcelona, la Unió per la Mediterrània i l’IEMed.

Uns 1.500 empresaris de més de 30 països assisteixen a aquesta cita de tres dies de durada, vehiculada en anglès i en francès, beneficiant-se de fòrums temàtics específics.

L’esdeveniment representa la iniciativa del sector privat com a factor de progrés econòmic, estabilitat, pau i, en definitiva, desenvolupament d’aquesta regió. La Meda Week, en aquest sentit, defensa la creació d’un espai econòmic mediterrani i contribueix a posicionar el Mediterrani a l'agenda política.

Aquest acte corporatiu convoca personalitats i polítics rellevants d’àmbit internacional, estatal i local, i els mitjans de comunicació es fan ressò de les propostes de prosperitat regional que s’hi debaten.

Consulti la data i el lloc de celebració de la “Mediterranean Week of Economic Leaders”.

MedaWeek 2018 highlights (ES-EN)