Trobades d'Economia a S'Agaró

Actualitat econòmica, política i empresarial, en una cita exclusiva

La Cambra de Comerç de Barcelona col·labora des de l’any 2000 amb les Trobades d’Economia de S’Agaró organitzades per la Fundació Internacional Olof Palme amb la col·laboració de La Vanguardia.

Aquesta cita constitueix una oportunitat única d’anàlisi de l’economia catalana, estatal i europea, així com de debat sobre el seu futur, en un dels entorns més privilegiats de la Costa Brava. Gràcies a aquesta iniciativa, els empresaris disposen d’un marc de trobada amb empresaris, economistes, polítics i  personalitats en un ambient relaxat i allunyat del tràfec del dia a dia.

Alts càrrecs de l’acadèmia, la política i la societat catalana i espanyola hi comparteixen anualment els seus coneixements, exposen les seves opinions i defensen les seves propostes de solució, fet pel qual aquest acte ha esdevingut un referent i un punt de trobada obligada cada tardor.

Un dels factors d’èxit de les jornades d’economia és que apleguen veus rellevants sovint antagòniques, per posar en comú plantejaments i anàlisis sobre el moment econòmic i sobre la realitat social. En algunes ocasions, a S’Agaró s’han anticipat qüestions que posteriorment han estat al centre del debat econòmic. Els mitjans de comunicació assisteixen any rere any a l’esdeveniment, reflecteixen amb rigor com es desenvolupa i impulsen els seus protagonistes a les agendes mediàtiques.

Consulti la data i el lloc de celebració de les Trobades d’Economia a S’Agaró.

Organitzen:
Patrocinen:
Col·laboren: