Presentacions als punts de servei del territori

La Cambra t'apropa als Fons Next generation EU

Quan?

Data inici:  Data fi:  Hora inici:  Dia de la setmana: 
Veure calendari complert
A on?

CAMBRA DE L'HOSPITALET DE LLOBREGAT

C CAN TRIES 20 GORNAL ACTIVA 08902 L'HOSPITALET DE LLOBREGAT

Quant dura?
2 Hores
Destinataris
Startups i petites i mitjanes empreses catalanes amb projectes innovadors relacionats amb la sostenibilitat i/o la digitalització.
Preu
  • 0 €
Objectius
El passat 13 d'abril es va presentar en detall el Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència de l'economia espanyola. Un document que guiarà l'execució de 72.000 milions d'euros dels fons europeus fins 2023 i mobilitzarà en els propers 3 anys el 50% dels recursos destinats a Espanya a través del mecanisme Next Generation EU. Un pla inspirat en l'Agenda del Canvi, en l'Agenda 2023 i els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de Nacions Unides que es sustenta en quatre pilars que vetebren la transformació de l'economia: La transició ecològica, la transformació digital, la igualtat de gènere i la cohesió social i territorial. En aquesta sessió analitzarem quins reptes i oportunitats presenten aquests fons per a les PIMES catalanes, analitzarem com s'han de preparar i detallarem com poden estar informades de les darreres novetats i convocatòries. També informarem sobre quines són les iniciatives que està impulsant la Cambra per donar a conèixer aquests fons a les PIMES i com les acompanyem.
Programa
La Cambra t'apropa als Fons Next Generation EU

La Cambra del Maresme i la Cambra de Barcelona et conviden a descobrir qué són els fons Next Generation EU, com hem arribat fins aquí, i quin paper hi juguen les PIMES. Veurem quines convocatòries estan obertes, quines s'obriran i analitzarem com us pot ajudar la Cambra.
Els Next Generation EU són una oportunitat, no la deixis escapar. Aquesta sessió et donarà totes les claus que necessita la teva empresa.

10.00h. - 10.05h. Benvinguda.
10.05h. - 10.15h. Introducció als Next Generation EU i Pla de Recuperació.
10.15h. - 10.35h. Terreny PIME: Reptes i oportunitats.
10.35h. - 10.40h. Programa Acelera PIME.
10.40h. - 10.45h. La Cambra t'ajuda.
10.45h. - 11.00h. Preguntes, respostes i debat.

Ponents:

Berta Pérez - Directora de Projectes Europeus i Innovació.
Víctor Soria - Project Manager Projectes Europeus.
Altra informació
Dimecres dia 1 de desembre a les 10 h. Cambra de l'Hospitalet, Gornal Activa, carrer Can Tries, 20, Hospitalet de Llobregat. Informació i inscripcions 902 448 448 ext. 1034, i al correu electrònic hospitalet@cambrabcn.cat
Altres convocatòries obertes