Informa’t, resol dubtes i vota

Les Consultes Cambra permeten copsar l'opinió del teixit empresarial sobre temes que afecten l'economia i així referendar determinats posicionaments de la Cambra de Comerç de Barcelona.

A qui va adreçat?
Àrea empresarial
  • Comercial i Màrqueting
  • Direcció general i Gerència
  • Econòmico-Financera
  • Producció i logística
  • RDI
  • RRHH
Preu
  • Gratuït
Informació Tècnica
Qui pot votar?
Podrà votar qualsevol empresari o autònom de Catalunya que s’identifiqui prèviament mitjançat un certificat digital. Tot i així, el resultat de les consultes diferenciarà entre els vots emesos per les empreses que formen part del cens de Consultes Cambra de la Cambra de Barcelona i els que no hi formen part. La votació és secreta, la Cambra no podrà saber quins CIF/NIFs han votat ni el sentit del seu vot.
Com puc votar?
Si ets al cens de les consultes de la Cambra, t'hauràs de registrar amb el teu certificat digital i podràs votar i demanar un usuari i contrasenya per fer-ho.  
Si no ets al cens també podràs votar després que la Cambra validi les teves dades. 
En una primera fase, els certificats digitals vàlids per votar són de les següents entitats certificadores: Camerfirma, Firmaprofesional, CATCERT i FNMT-CERES; així mateix, els navegadors que permeten accedir a l’aplicatiu són Google Chrome, Opera i Microsoft Edge.
Si no formo part del cens, també puc votar?
Si no ets al cens, l‘aplicatiu et demanarà que omplis un formulari amb les teves dades. Quan la Cambra de Barcelona validi que les dades són d’una empresa o autònom, rebràs al teu correu electrònic un missatge informant-te que passes a formar part del cens de les Consultes Cambra. A partir d’aquest moment ja podràs votar amb el teu certificat digital o demanar un usuari i contrasenya per fer-ho.
Per resoldre qualsevol dubte, utilitza el formulari de més avall o truca al
934 169 316
Consultes en curs

Coneix les consultes en curs 

Accedeix a la plataforma de votació 

Convocatòries obertes
T’interessa Consultes en curs? Escriu-nos i podrem atendre’t

El camp de comentari ha de ser inferior a 500 caràcters.

* Camp obligatori

He llegit i accepto les Polítiques de privacitat  /  Transparència RGPD