Aconsegueix la igualtat i compleix amb la normativa

Registre retributiu

Quan?

Data inici:  Data fi:  Hora inici:  Dia de la setmana: 
Veure calendari complert
A on?

AULA VIRTUAL

Quant dura?
6Hores
Destinataris
Personal de gerència, direcció i gestió de recursos humans d'empreses i institucions, agents d'igualtat i representants sindicals.
Preu
  • 360 €
  • IVA Exempt
Promoció Club Cambra
-10%
Soci Bàsic
-10%
Soci Business
Objectius
Conèixer la normativa aplicable. Explicar què és la bretxa salarial de gènere i les causes que l’originen, així com aprendre a calcular-la en base al RD 902/2020. Realitzar el registre retributiu. Es prendran com a base les eines desenvolupades per la Direcció General d’Igualtat, l’eina de Registre retributiu i la Guia per a l'aplicació de la igualtat retributiva entre homes i dones del Consell de Relacions Laborals de Catalunya.
Programa

Per assolir la igualtat retributiva entre homes i dones, totes les empreses, independentment de la seva mida, estan obligades a donar compliment i portar un seguiment anual de la seva bretxa salarial.

Vols assolir la igualtat i complir amb la normativa? T'expliquem què origina aquestes diferències retributives, com detectar-les i com fer el registre retributiu.


CONTINGUTS DEL CURS:

Què és la bretxa salarial i causes que l’originen.

Sobre el RD 902/2020.

Com portar a terme el registre retributiu.

Aspectes qualitatius

Càlcul de la bretxa a partir de les eines de la Generalitat de Catalunya. 


Amb la professora Mar Gaya Quiñonero, psicòloga màster en Direcció i Gestió de RH per EAE-UPC, tècnica superior en implantació de Plans d'igualtat a l'empresa i fundadora i directora de la consultora Igualando. Vicepresidenta de l'Associació 50a50


Altres convocatòries obertes