El fòrum de debat de l'empresariat

Els Dinars Cambra són dinars-col·loqui amb destacats noms del món polític, empresarial i econòmic. Aquests se celebren mensualment a la Casa Llotja de Mar, seu de la corporació, per debatre temes d'actualitat d'interès per als empresaris.

Consisteixen en un àpat, seguit de la ponència del convidat i d'un posterior col·loqui obert als assistents, moderat per un periodista. Alguns dels protagonistes dels Dinars Cambra han estat César Alierta; Alfredo Sáenz; Josep Mª Nin; Marc i Pau Gasol; Lluís Bassat o Salvador Alemany.

L'objectiu d'aquests actes és debatre sobre les necessitats, inquietuds i interessos de l'empresariat català. Directius i professionals interessats a conèixer de primera mà l'actualitat econòmica i social del país, així com a establir relacions, es donen cita a aquest acte, que en funció del ponent pot congregar entre 200 i 300 assistents.

Els mitjans de comunicació més importants també responen amb interès a les convocatòries i ofereixen ressò mediàtic a aquestes tribunes d'opinió de la Cambra de Barcelona.

A qui va adreçat?
Àrea empresarial
  • Comercial i Màrqueting
  • Direcció general i Gerència
Preu
  • 50 euros
Promoció Club Cambra
-20%
Soci Bàsic
-100%
Soci Business
Més informació
Accedeix a l’Agenda per consultar els actes Dinars Cambra programats.
Convocatòries obertes
T’interessa Dinars Cambra? Escriu-nos i podrem atendre’t

* Camp obligatori

He llegit i accepto les Polítiques de privacitat  /  Transparència RGPD