Postgrau 'Eficiència i especialització comercial'

Claus per convertir-te en un comercial professional d'èxit

Una formació pràctica i integral per als/les professionals de l'àrea de vendes.Amb una durada de 30 ECTS, aquest postgrau t'ofereix la possibilitat d'actualitzar-te i adquirir els coneixements necessaris per desenvolupar l'acció de venda en un món global amb mercats completament oberts i interrelacionats, mitjançant les tecnologies actuals.

Objectius i destinataris
Adreçat a professionals encarregats de facilitar i mantenir les relacions entre els clients i les empreses a les quals representen. Els objectius s’estructuren en l’assoliment de competències genèriques, específiques, valors i habilitats dins el camp professional en l’activitat comercial.
Preu

2.450 euros

IVA Exempt

És possible bonificar part de l’import de la matrícula del postgrau o gestionar un permís individual de formació segons l’establert per la FUNDAE. Contacta’ns i t’informarem.
Modalitat
  • Presencial
  • Virtual
  • Híbrid
  • Online
Programa
1. Comunicació comercial

2. Anàlisi de mercats

3. Finances aplicades a les vendes i càlcul comercial

4. Comerç internacional: Incoterms, logística i transaccions

5. Autogestió de la zona comercial

6. Tecnologia i control comercial

7. Vendes

8. Xarxes socials

9. Procés personal professional de perfeccionament (PPPP)

10. Treball final de postgrau TFP
Informació Tècnica

El format d’aquest postgrau combina sessions presencials amb sessions de formació a Aula Virtual-videoconferència. Les sessions presencials es realitzen a Barcelona (Cambra de Comerç de Barcelona - Av. Diagonal, 452) els divendres a la tarda.

Per superar el postgrau és imprescindible assistir al 80% de les hores de formació, superar els exàmens, els treballs i el projecte final.

Una vegada superat el curs, si has accedit amb titulació universitària, tindràs la titulació de Postgrau. En cas contrari, obtindràs el Certificat d'especialització. Totes dues titulacions acreditades per Uvic-UCC.

Més informació: ecruces@cambrabcn.cat

Convocatòries obertes

T’interessa Postgrau 'Eficiència i especialització comercial'? Escriu-nos i podrem atendre’t

El camp de comentari ha de ser inferior a 500 caràcters.

* Camp obligatori

He llegit i accepto les Polítiques de privacitat  /  Transparència RGPD