Sessions pràctiques per a la gestió del teu retail

Comerç electrònic: per on començo?

Quan?

Data inici:  Data fi:  Hora inici:  Dia de la setmana: 
A on?

OFICINES CENTRALS CAMBRA BARCELONA

AV DIAGONAL 452 08006 BARCELONA

Quant dura?
4 Hores
Destinataris
Propietaris, responsables d'establiments comercials i treballadors d'empreses del sector del comerç i la distribució; així com emprenedors del sector comercial minorista i dinamitzadors comercials.
Preu
  • 0 €
Objectius
La nova era digital, més competitiva, tecnològica i globalitzada, ha canviat la manera de consumir productes i serveis. Pel comerç de proximitat, adaptar-se al nou consumidor digital, comporta modificar les seves estratègies i afrontar nous reptes. Però, què significa per a una empresa obrir un nou canal de venda online? Durant la sessió es treballaran els 10 punts imprescindibles abans d’iniciar-se al comerç electrònic i es donaran les primeres pautes per desenvolupar i preparar el projecte, sobretot, pel que fa al màrqueting digital i al social media.
Programa
09:15 - Acreditació

09:30 - Benvinguda i presentació

09:35
10 PUNTS IMPORTANTS ABANS D’INICIAR UN PROJECTE ECOMMERCE
Tipus de productes
Branding
Partners
Objectius
Canvia el xip
Organització
Comunicació
Atenció al client
Analítica
Fidelització

11:00 - Pausa-cafè

11:20
ECOMMERCE: EL PAS DE VENDRE LOCAL A GLOBAL
Marketing Digital
Marketing Social Media
Analítica Web
Legal
Passarel·les de Pagament
Logística

13:30 Fi de l'actuació divulgativa
Altra informació
Imparteix la sessió: Lluís Serra és Chief Digital Officer a Augé Grup (Andorra). Professor de Màrqueting Digital, Comerç Electrònic, Xarxes Socials i OmniChannel a diverses universitats, cambres de comerç i empreses privades. CEO & Fundador de Lluís Serra Training Group. Conferenciant, assessor i autor del llibre “Historias de un Botiguer. Las herramientas del cambio.”


Aquesta activitat divulgativa s'inclou en el marc del Programa de Comerç Minorista 2018, cofinançat per la Secretaría de Estado de Comercio del Ministerio de Industria, Comercio y Turismo i el Fondo Europeo de Desarrollo Regional (FEDER) de la Unión Europea. Una manera de hacer Europa.
Altres convocatòries obertes