Sessions pràctiques per a la gestió del teu retail

Vull vendre per Internet. Estic preparat/da? Analitzem els pros i contres de crear botiga pròpia i/o utilitzar mercats digitals

Quan?

Data inici:  Data fi:  Hora inici:  Dia de la setmana: 
A on?

OFICINES CENTRALS CAMBRA BARCELONA

AV DIAGONAL 452 08006 BARCELONA

Quant dura?
4Hores
Destinataris
Propietaris, responsables d'establiments comercials i treballadors d'empreses del sector del comerç i la distribució.
Preu
  • 0 €
Objectius
El comerç electrònic a nivell mundial i a Espanya no para de créixer, a la vegada que els consumidors estan canviant els seus hàbits de compra a les botigues físiques i digitals.

Les empreses que volen vendre en el canal online tenen diferents opcions: crear una botiga pròpia i/o utilitzar mercats digitals.

En aquesta sessió es definiran els punts clau del comerç electrònic i s'analitzaran els pros i contres de crear un comerç electrònic propi o d'utilitzar mercats digitals com Amazon.
Programa
09:15 - Acreditació

09:30 - Benvinguda i presentació

09:35
- Terminologia bàsica en comerç electrònic

- Punts clau del e-commerce

- Opcions per crear un comerç electrònic. Botiga online pròpia i/o mercats digitals

11:00 - Pausa-cafè

11:20
- Mercats digitals. Què són? Per què els hauria d'utilitzar? Tipologies, avantatges i desavantatges

- Amazon. Característiques i avantatges. Consideracions logístiques. Com funciona? Publicació de productes. Tarifes. La nostra botiga (back office). El buscador Amazon, punts clau.

13:30 Fi de l'actuació divulgativa
Altra informació
Ponent: Xavier Rivera, consultor, executiu i formador en marketing digital. En els últims 7 anys ha participat a més de 100 projectes de marketing online, e-commerce i mobile marketing. Professor a ESCI-UPF i a ESCODI, amb 5 anys d'experiència en el sector del comerç.

Aquesta activitat divulgativa s'inclou en el marc del Pla de Suport al Comerç Minorista 2017, cofinançat per la Secretaria de Estado de Comercio Interior del Ministerio de Economía, Industria y Competitividad i el Fondo Europeo de Desarrollo Regional (FEDER) de la Unión Europea. Una manera de hacer Europa.
Altres convocatòries obertes