Sessions pràctiques per millorar la gestió de negocis i destinacions

Taller de turisme: El meu negoci és inclusiu? Autoavalua't!

IN2destination

Quan?

Data inici:  Data fi:  Hora inici:  Dia de la setmana: 
Veure calendari complert
A on?

TALLER ONLINE

Quant dura?
4 Hores
Destinataris
Empreses, entitats i serveis turístics
Preu
 • 0 €
 • Més IVA
Objectius

 • Comprendre el concepte d'inclusió i la seva importància en l'empresa i en les destinacions turístiques..
 • Identificar exemples concrets de com aplicar la inclusió en l'empresa i en les destinacions turístiques.
 • Reconèixer els errors més comuns que es poden cometre en intentar ser una empresa o destí inclusiu, i aprendre com evitar-los.
 • Identificar els punts clau per a realitzar una autoavaluació d'inclusió tant com empresa com destinació turística, per a així poder establir millores i continuar avançant en la inclusió.
 • Programa

  S'aprendrà com interioritzar la forma de revisar si el teu negoci (o destinació) és inclusiva, si es troba en el bon camí per assolir-lo o si, en canvi, encara està molt lluny.

   

  Es tractarà el concepte d'inclusió, exemples de inclusió aplicats al sector empresarial i a les destinacions, els errors típics i els punts clau en l'autoavaluació.
  Altra informació

  La Cambra de Comerç de Barcelona i la Gerència de Turisme de la Diputació de Barcelona, amb la participació dels ens comarcals, duen a terme aquests tallers per facilitar a les empreses i a les entitats gestores del territori compromeses amb la sostenibilitat tècniques i eines d’optimització, i contribuir així, a millorar el posicionament de les empreses i destinacions.

  Aquest taller ha estat proposat pel Consorci de Turisme del Baix Llobregat per a les empreses de la seva comarca, tot i que està obert a empreses de tots els territoris.

  Altres convocatòries obertes