Sessions pràctiques per millorar la gestió de negocis i destinacions

Taller de turisme online: Posiciona't a la primera pàgina de Google: Google My Business

Gersón Beltrán López

Quan?

Data inici:  Data fi:  Hora inici:  Dia de la setmana: 
Veure calendari complert
A on?

TALLER ONLINE

Quant dura?
4Hores
Destinataris
A totes les empreses i serveis del sector turístic.
Preu
  • 0 €
  • Més IVA
Objectius

L'objectiu principal d'aquest taller és que els assistents puguin posicionar les vostres organitzacions a la primera pàgina de Google.

Per això, s'hauran de complir altres objectius com analitzar i conèixer la marca, el contingut que comunica de la marca, el client i el mercat actual i potencial, així com totes aquelles eines de geolocalització de Google que permetin assolir aquests objectius: Google Maps, Google Earth, Google My Maps, Google Views, Google Ads, Google 360 i Google sites.

Programa
DESCRIPCIÓ:
En aquest taller s'aprendrà, de manera pràctica, a obrir un perfil a Google My Business, verificar-lo en cas de que ja existeixi i millorar-lo, així  com marcar el teu negoci com a sostenible a Google si ets Biosphere. 

Es treballaran aspectes com la rellevància a Google, la generació de continguts, la reputació online amb les ressenyes, pujar fotografies i vídeos, publicar posts, crear un catàleg de productes i serveis, fer anuncis geolocalitzats, analitzar estadístiques, i fins i tot, farem una pàgina web.

Altra informació

Aquest taller de turisme és una proposta formativa oferta per la Diputació de Barcelona en col·laboració amb la Cambra de Comerç de Barcelona.

Les entitats públiques s'han d'inscriure pel Cercaforma
Altres convocatòries obertes