Sessions pràctiques per millorar la gestió de negocis i destinacions

Taller de turisme online: Posiciona't a la primera pàgina de Google: Google My Business

Gersón Beltrán López

Quan?

Data inici:  Data fi:  Hora inici:  Dia de la setmana: 
Veure calendari complert
A on?

TALLER ONLINE

Quant dura?
4Hores
Destinataris
A totes les empreses i serveis del sector turístic.
Preu
  • 0 €
  • Més IVA
Objectius

L'objectiu principal d'aquest taller és que els assistents puguin posicionar les vostres organitzacions a la primera pàgina de Google.

Per això, s'hauran de complir altres objectius com analitzar i conèixer la marca, el contingut que comunica de la marca, el client i el mercat actual i potencial, així com totes aquelles eines de geolocalització de Google que permetin assolir aquests objectius: Google Maps, Google Earth, Google My Maps, Google Views, Google Ads, Google 360 i Google sites.

Programa
DESCRIPCIÓ:
En aquest taller s'aprendrà, de manera pràctica, a obrir un perfil a Google My Business, verificar-lo en cas de que ja existeixi i millorar-lo, així  com marcar el teu negoci com a sostenible a Google si ets Biosphere. 

Es treballaran aspectes com la rellevància a Google, la generació de continguts, la reputació online amb les ressenyes, pujar fotografies i vídeos, publicar posts, crear un catàleg de productes i serveis, fer anuncis geolocalitzats, analitzar estadístiques, i fins i tot, farem una pàgina web.
Altra informació

Aquest taller de turisme pertany a la proposta formativa oferta per la Diputació de Barcelona i la Cambra de Comerç de Barcelona.

Les entitats públiques s'han d'inscriure pel Cercaforma
Altres convocatòries obertes