Sessions pràctiques per millorar la gestió de negocis i destinacions

Taller de turisme: La fórmula màgica per a ... convèncer?

Ignasi Dalmases - ID Habilitats Comunicatives

Quan?

Data inici:  Data fi:  Hora inici:  Dia de la setmana: 
Veure calendari complert
A on?

TALLER ONLINE

Quant dura?
3Hores
Destinataris
Empreses, entitats i serveis turístics
Preu
  • 0 €
  • Més IVA
Objectius

Amb l’ambició de conèixer les Arts del Convèncer...

  1. COMPORTAMENT ASSERTIU El veritable misteri del món és el visible, no l’invisible (O. WILDE) Reconeixem, obtenim i interioritzem eines de comunicació no v.
  2. LLENGUATGE ASSERTIU Que les teves paraules millorin els teus silencis (CONFUCI) Descobrim eines de comunicació verbal
  3. LA FÓRMULA MÀGICA La posició de l’artista és humil, en essència és un canal (P. MONDRIAN) Treballem la confiança, l’entusiasme, l’escolta i la humilitat La regla iD de les 4 B, els 4 acords i els 4 pilars de la comunicació
Programa

Volem captar l’atenció i interès de qui ens escolta?

Que li arribi el missatge de forma eficaç?

Ser vistos com a part de la solució, i no del problema?

Doncs aquí ho tenim! 

Un taller innovador i dinàmic per a interioritzar, amb altes dosis de reflexió i sentit de l’humor, eines comunicatives idònies per millorar les nostres capacitats.

Amb confiança, entusiasme, escolta i humilitat generem el clima favorable per “convèncer” al client,  l’extern i l’intern. Comportament i llenguatge assertius per assolir els objectius comuns, i gaudir del procés!

Altra informació

La Cambra de Comerç de Barcelona i la Gerència de Turisme de la Diputació de Barcelona, amb la participació dels ens comarcals, duen a terme aquests tallers per facilitar a les empreses i a les entitats gestores del territori compromeses amb la sostenibilitat tècniques i eines d’optimització, i contribuir així, a millorar el posicionament de les empreses i destinacions.

Aquest taller ha estat proposat pel Consorci de Turisme del Baix Llobregat per a les empreses de la seva comarca, tot i que està obert a empreses de tots els territoris.

La intervenció del docent es farà en català.

Altres convocatòries obertes