Fem gran el teu negoci!

La Xarxa de Negocis Cambra és la comunitat empresarial que t’ajudarà a impulsar el teu negoci. Un espai fet a mida per crear sinèrgies entre negocis, trobar col·laboradors i establir ponts amb altres empreses, teixint sinèrgies i col·laboracions que es converteixin en recomanacions mútues. Impulsa el teu negoci, mentre aportes noves oportunitats de negoci.

Per fer una xarxa sòlida d’empresaris, un espai de treball per compartir reptes i créixer, la Cambra de Barcelona ha dissenyat uns equips, distribuïts pel territori de la demarcació de la Cambra, que representen tots els actors empresarials necessaris per generar oferta i donar resposta a la demanda del mercat.

Els equips estan coordinats per un grup executiu que promou les interrelacions, analitzant el negoci generat entre els membres, dinamitzant l’entorn empresarial del territori de la Cambra i donant suport als membres per ajudar a aconseguir els seus objectius.

Formar part de la Xarxa de Negocis et permetrà aconseguir les tres C’s que necessita el teu negoci:

Uneix-te i forma part d’una comunitat d’empresaris i empresàries compromesos, proactius que, dia rere dia, fan els seus negocis més competitius.

T’hi sumes?
  

Xarxa de Negocis Cambra, impulsa el teu negoci!
 

 

Què és la Xarxa de Negocis Cambra?
 

 

Descobreix què et pot aportar la Xarxa de Negocis Cambra
 


Segona edició de l'Inspiration Day
 


La Xarxa de Negocis Cambra, en xifres 2023