Cinc motius per adequar-te a la LOPD

La Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD) té per objectiu regular el tractament de les dades i fitxers de caràcter personal independentment del suport on són tractats, els drets dels ciutadans sobre aquests i les obligacions dels qui els creen o gestionen. L’adequació a aquesta llei comporta un seguit de beneficis per a les empreses.

D’entrada, es garanteix el compliment del codi de bones pràctiques.

També s’assegura la protecció davant els riscos d’incompliment de la normativa, evitant així possibles denúncies per part de clients, usuaris, empleats, col·laboradors o qualsevol altra tercera persona.

En tercer lloc, es contribueix a la qualitat de l’organització a través de la millora de les dades personals i la seguretat dels sistemes d’informació.

Es reforça la imatge corporativa gràcies a la confiança que l’empresa transmet als usuaris.

I, per últim, s’assegura la protecció dels actius del negoci i l’optimització de processos, blindant la informació i evitant riscos de vulnerabilitat de les dades personals.

Informa’t sobre el servei de protecció de dades i normativa a Internet de Cambra de Barcelona, resolent definitivament els teus dubtes sobre LOPD i LSSICE.