A new dawn for the Mediterranean

MedaWeek 2019

¿Cuándo?

Fecha inicio:  Fecha fin:  Hora inicio:  Día de la semana: 
Ver calendario completo
¿Dónde?

CASA LLOTJA DE MAR

PG ISABEL II 1 08003 BARCELONA

¿Cuánto dura?
Horas
Destinatarios
Aquest acte corporatiu convoca personalitats i polítics rellevants d'àmbit internacional, estatal i local, i els mitjans de comunicació es fan ressò de les propostes de prosperitat regional que s'hi debaten.
Precio
  • 0 €
Objetivos
Aquest esdeveniment representa la iniciativa del sector privat com a factor de progrés econòmic, estabilitat, pau i, en definitiva, desenvolupament d'aquesta regió. La Meda Week, en aquest sentit, defensa la creació d'un espai econòmic mediterrani i contribueix a posicionar el Mediterrani a l'agenda política.
Programa
Medaweek Barcelona 2019 s’iniciarà amb el Fòrum sobre desenvolupament de negocis a l’Àfrica, que avançarà l’agenda de cooperació trilateral bilateral Europa-Àfrica per als propers anys en un context de transició política. S’enumeren les darreres transformacions regionals, la implicació clau dels actors econòmics i els nous horitzons per al món empresarial africà.

Els fòrums d’aquesta edició se centraran especialment en l’impacte nociu dels plàstics a la nostra regió i especialment al nostre mar, la necessitat urgent d’aconseguir un sistema econòmic circular per desenvolupar pràctiques sostenibles a les principals ciutats mediterrànies i a la indústria tèxtil, així com el suport d’energies renovables.

Les pràctiques empresarials ètiques, l’emprenedoria i la igualtat de gènere també tindran un lloc central a MedaWeek Barcelona per assegurar la transició de l’àrea mediterrània a un paper de lideratge al capdavant dels tres continents.

Properament s’oferirà el programa detallat de sessions.


Fons Europeu de Desenvolupament Regional: Una manera de fer Europa
Altra informació

El Programa Internacional de Promoció es desenvolupa en el marc del títol de la prioritat d’inversió (3d) “Suport a la capacitat de les Pimes per a créixer en els mercats regionals, nacionals i internacionals i per a implicar-se en processos d'innovació” contribueix a la consecució de l’objectiu específic OE030403 “Promoure la internacionalització de les Pimes”, en el marc de l’actuació “Suport a l'expansió internacional de la Pime” inclosa en el Programa Operatiu Plurirregional d'Espanya (en endavant POPE), Objectiu Temàtic 3- Millorar la competitivitat de les Pimes.

Organizan: Organizan:
Con la colaboración de: Con la colaboración de:
Otras convocatorias abiertas