Acte de reconeixement a empreses de llarg recorregut

La Cambra de Comerç de Barcelona celebra anualment el Dia de la Cambra amb l'objectiu de reconèixer públicament l'esforç i capacitat de gestió de les empreses i institucions amb trajectòries dilatades.

És un acte emotiu que reuneix protagonistes de l'àmbit econòmic i institucional. Són premiades les empreses i organitzacions catalanes en actiu que compleixen un aniversari emblemàtic com ara els 50, 75, 100, 125, 150 anys, etc i amb seu a les comarques de la demarcació territorial de la corporació.

Aquest acte aplega anualment els fundadors i representants d’aproximadament 150 empreses, que solen assistir acompanyats de familiars i col·laboradors. La celebració institucional, en definitiva, aplega uns 350 assistents cada any. La Casa Llotja de Mar, seu corporativa de la Cambra de Barcelona, es vesteix amb les seves millors gales per acollir-los.

La premsa també es fa ressò de l’esdeveniment i publica el reconeixement i la trajectòria de les empreses reconegudes.

Les empreses que celebrin un aniversari emblemàtic en el transcurs del 2020, donades les circumstàncies actuals i amb motiu de les mesures de seguretat establertes, les emplacem a celebrar el Dia de la Cambra en el transcurs del proper any. Si voleu més informació contacteu amb la Cambra.