Finançament no bancari i capital privat

La Cambra ha tancat acords amb diferents entitats financeres, grups d’inversors, Venture Capital, inversors privats, family offices, Business Angels, equity crowdfundings i altres operadors del mercat financer per tal d’apropar a les empreses noves vies de finançament alternatiu, ja sigui mitjançant finançament pròpiament dit o mitjançant ampliació de capital.

A més, des de la Cambra et podem assessorar sobre les subvencions que hi ha per a la teva empresa si estàs en processos d’inversió en innovació, en projectes europeus o en fase d’internacionalització del teu negoci.

Tenim acords amb fòrums d’inversió com Foro Capital Pymes o Keiretsu Forum. Si estàs buscant socis per fer créixer el teu projecte vine i explica’ns-el, ja que potser et podem ajudar a aconseguir-los.

Si vols que estudiem el teu cas, envia el formulari emplenat i la documentació necessària per analitzar la teva sol·licitud, i contactarem amb tu. En cas de dubtes, i per a més informació: sefin@cambrabcn.cat
 

Contacta'ns

* Camp obligatori

He llegit i accepto les Polítiques de privacitat  /  Transparència RGPD*

Informació bàsica sobre el tractament de dades (Reglament (UE) 2016/679) Responsable del tractament: Cambra Oficial de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació de Barcelona. Finalitats: Respondre a les consultes i dubtes plantejats / Rebre comunicacions de la Cambra. Legitimació: Interès legítim d’atenció als usuaris / Consentiment. Destinataris: Les dades no es cediran a tercers, llevat que ho exigeixi una llei o sigui necessari per la resolució de la consulta. Drets: Accedir, rectificar i suprimir dades, així com la resta que s'exposen a les Polítiques de Transparència de la Cambra . Més informació a les Polítiques de Transparència de la Cambra.