L’Equity Crowdfunding és una forma d'inversió en la qual, a canvi de quantitats relativament petites de diners, els inversors privats obtenen una part proporcional del capital de l'empresa. Fins fa poc temps els propietaris d'empreses obtenien aquests fons demanant préstecs a amics i familiars, sol·licitaven finançament a la banca o recorrien a Business Angels o empreses de capital privat o de risc. En l’Equity Crowdfunding els finançadors reben un percentatge de propietat, la persona que inverteix es converteix en accionista beneficiari d'aquesta empresa, pot gaudir dels beneficis (i riscos) associats a aquesta propietat i, a canvi, l’empresa rep uns recursos addicionals estables per finançar els seus creixements.

Estem treballant per oferir una plataforma d’Equity Crowdfunding Cambra que permeti a empreses d’alguns sectors determinats obtenir finançament mitjançant aquesta eina.

Si vols que estudiem el teu cas, envia el formulari emplenat i la documentació necessària per analitzar la teva sol·licitud, i contactarem amb tu. En cas de dubtes, i per a més informació: sefin@cambrabcn.cat