El primer trimestre de 2021 segueix arrossegant els efectes de la greu crisi econòmica provocada per la Covid-19. Des de la Cambra de Barcelona seguim treballant per ajudar les empreses i autònoms a adaptar-se a la nova realitat i pal·liar els greus efectes que ha deixat en la majoria de sectors del país.

Estem reforçant els serveis per donar resposta a les necessitats específiques en internacionalització, turisme, comerç, innovació, projectes europeus i formació, entre d’altres.

Un inici d’any, que marcarà la tendència anual, amb un únic objectiu: aixecar, activar i accelerar el vostre negoci.


 
Et podem ajudar?

* Camp obligatori

He llegit i accepto les Polítiques de privacitat  /  Transparència RGPD*

Informació bàsica sobre el tractament de dades (Reglament (UE) 2016/679) Responsable del tractament: Cambra Oficial de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació de Barcelona. Finalitats: Respondre a les consultes i dubtes plantejats / Rebre comunicacions de la Cambra. Legitimació: Interès legítim d’atenció als usuaris / Consentiment. Destinataris: Les dades no es cediran a tercers, llevat que ho exigeixi una llei o sigui necessari per la resolució de la consulta. Drets: Accedir, rectificar i suprimir dades, així com la resta que s'exposen a les Polítiques de Transparència de la Cambra . Més informació a les Polítiques de Transparència de la Cambra.