Durant el primer semestre de 2021 l’economia ha començat a donar senyals de recuperació gràcies al progressiu relaxament de les restriccions i la reactivació del consum, tot i que encara són molt presents els estralls de la pandèmia. És per això que durant aquest temps hem continuat ajudant les empreses i autònoms a adaptar-se a la nova realitat i pal·liar els efectes de la Covid-19.

La Cambra de Barcelona ha reforçat la seva oferta de serveis per donar resposta a les necessitats específiques en matèria d'internacionalització, turisme, comerç, innovació, projectes europeus i formació, entre d’altres.

Davant d’aquest escenari, el nostre objectiu continua sent el mateix: aixecar, activar i accelerar el vostre negoci.


 
Et podem ajudar?

* Camp obligatori

He llegit i accepto les Polítiques de privacitat  /  Transparència RGPD*

Informació bàsica sobre el tractament de dades (Reglament (UE) 2016/679) Responsable del tractament: Cambra Oficial de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació de Barcelona. Finalitats: Respondre a les consultes i dubtes plantejats / Rebre comunicacions de la Cambra. Legitimació: Interès legítim d’atenció als usuaris / Consentiment. Destinataris: Les dades no es cediran a tercers, llevat que ho exigeixi una llei o sigui necessari per la resolució de la consulta. Drets: Accedir, rectificar i suprimir dades, així com la resta que s'exposen a les Polítiques de Transparència de la Cambra . Més informació a les Polítiques de Transparència de la Cambra.