Aquest 2020 ha estat un any marcat per l’aparició inesperada de la Covid-19 i la greu crisi econòmica derivada d’aquesta. Des de la Cambra de Barcelona hem adaptat i reforçat els serveis i l’assessorament per ajudar les empreses i autònoms a adaptar-se a la nova realitat i pal·liar els greus efectes que ha deixat en la majoria d’empreses i autònoms del país. Hem treballat per donar resposta a les necessitats específiques en internacionalització, turisme, comerç, innovació, projectes europeus i formació, entre d’altres.

Un 2020 ple de xifres que parlen per si soles, amb les que seguirem omplint el 2021 per aixecar, activar i accelerar el vostre negoci.


 
Et podem ajudar?

* Camp obligatori

He llegit i accepto les Polítiques de privacitat  /  Transparència RGPD*

Informació bàsica sobre el tractament de dades (Reglament (UE) 2016/679) Responsable del tractament: Cambra Oficial de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació de Barcelona. Finalitats: Respondre a les consultes i dubtes plantejats / Rebre comunicacions de la Cambra. Legitimació: Interès legítim d’atenció als usuaris / Consentiment. Destinataris: Les dades no es cediran a tercers, llevat que ho exigeixi una llei o sigui necessari per la resolució de la consulta. Drets: Accedir, rectificar i suprimir dades, així com la resta que s'exposen a les Polítiques de Transparència de la Cambra . Més informació a les Polítiques de Transparència de la Cambra.