Trobades exclusives de prospecció B2B

Els eBusiness Networkings són dinars-col·loqui amb directius d'empreses rellevants que tenen els serveis i productes digitals com a fil conductor, als quals només s'assisteix per estricta invitació expressa.

Aquests esdeveniments permeten establir vincles entre empreses, explorar potencials clients i contrastar visions de negoci. Discorren segons un protocol especialment concebut per aixecar interessos, i serveixen per tancar acords comercials a posteriori, ja privadament. Solen convocar-se a l'Hotel Mandarin entre les 13:30 i les 15:30 h.

Si t'interessa assistir a un eBusiness Networking fes-nos saber els teus interessos, i et tindrem present en futures convocatòries.

A qui va adreçat?
Àrea empresarial
  • Sistemes Informació
  • Comercial i Màrqueting
  • Direcció general i Gerència
Preu
  • Promotors: 3.500 euros
  • Més IVA
Objectius i destinataris
Punt de trobada amb els líders de les empreses capdavanteres per debatre sobre el paper de les TIC com a motor de la recuperació econòmica
Informació Tècnica

Els eBusiness Networkings se celebren en un saló privat de l'Hotel Mandarin, Passeig de Gràcia 38, a Barcelona.

Hi assisteixen:

Consellers Delegats, Directors Generals i Directors Gerents

Professionals d'alt nivell i qualificació del sector TIC

Prestigiosos membres de think tanks

L’estructura dels actes és la següent:

13:30h - Recepció dels assistents i copa de benvinguda

14:00h - Dinar-col·loqui

15:30h - Cloenda

Sol·licitud i terminis

Si vols assistir a un eBusiness Networking, fes-nos arribar la teva sol·licitud. La tindrem present per organitzar un proper dinar i t'informarem amb detall del seu funcionament.

Per poder preparar amb èxit la teva assistència és important que ens indiquis detalladament els objectius que persegueixes amb la teva participació.

Altra informació
Aquestes són algunes de les empreses que han participat en els nostres eBusiness Networkings: Centro Medico Teknon, Banc de Sabadell, Mango, GISA, Transports Metropolitants de Barcelona, Ecija Abogados, Damm, Nike, la Caixa, Aigüas de Barcelona, Nissan, KPMG,  Epson, Danone, MC Mutual, MRW, Dalkia, Condis, MediaPost, Viajes Halcon, Autoritat Metropolitana de Barcelona, PorTIC, Grupo Eulen, VSS, Eubolar, Numintec, CETEMMSA, AMICCA, Fira de Barcelona,Freudenberg, Necsia, Intermedia, Grupo Atica, ABACUS Cooperativa, Artyplan, GrasesNatura, eTailers, Caprabo, Orizonia, Silencio Rodamos, Fundación Empresa y Clima, WinResult, Codorniu, Titanlux, Corporacion Alimentaria Guisona.
Convocatòries obertes
T’interessa eBusiness Networking? Escriu-nos i podrem atendre’t

El camp de comentari ha de ser inferior a 500 caràcters.

* Camp obligatori

He llegit i accepto les Polítiques de privacitat  /  Transparència RGPD